perjantai 16. kesäkuuta 2017

Onnellisuutta ilmassa



Heij!
Eilen oli ehkä paras päivä ikinä! Heti aamusta alkoi asiat rullaamaan, nimittäin pääsen Ypäjän hevosopistolle opiskelemaan! Ja myöhemmin päivällä harjoiteltiin Violan kanssa lastausta, se meni nätisti koppiin ja laitettiin lastaussilta kiinni. Sielä Viola sai sitten hetken seistä, kunnes otettiin se pois.

Tämä oli siis neljäs tai viides kerta, kun harjoiteltiin Violan kanssa lastausta. Jos joku on joskus katsonut Ponipulmia(Ponnyakuten)niin me ollaan harjoiteltu samalla lailla. Naputetaan raipalla ja lopetetaan kun hevonen astuu eteen, kehutaan ja palkitaan ja sitten jatketaan. Välillä peruutetaan taaksepäin, niin että periaatteessa joka askel olisi ihmisen hallittavissa.




Illalla lähdettiin Sannan kanssa vielä maastoon Violalla ja Roosalla. Matkaan lähdettiin joskus puoli kymmenen aikoihin ja palattiin kymmentä vaille kaksitoista. Mentiin koko maasto käynnissä ja seikkailtiin sellaisissa paikoissa, missä mä en oo ennemmin käynyt ja puolet reissusta olinkin ihan pihalla siitä, että missähän nyt mennään.  Maastossa oli ihan virkistävää käydä, kun ollaan menty Violan kanssa nyt tosi paljon kentällä.. Vielä kun pääsis joku päivä taas hyppäämään..♥







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti